Search
Close this search box.

Colors@home Wendy

Colors@home Wendy is een Woonwinkel gelegen aan Mizar 10 in Klazienaveen.

Meer informatie over Colors@home Wendy in Klazienaveen

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Colors@home Wendy staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Woonwinkel in de buurt van Klazienaveen? Dan ben je bij Colors@home Wendy op het juiste adres. Bij Colors@home Wendy kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Colors@home Wendy is een grote Woonwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 591 314 404 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.colorsathome-wendy.nl/.

  1. Klazienaveen
  2. Colors@home Wendy

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Colors@home Wendy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Colors@home Wendy het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Klazienaveen