Zoek
Sluit dit zoekvak.

Claassen Stoffen

Claassen Stoffen is een Stoffenwinkel gelegen aan Brugstraat 67 in Mierlo.

Meer informatie over Claassen Stoffen in Mierlo

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Claassen Stoffen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Stoffenwinkel in de buurt van Mierlo? Dan ben je bij Claassen Stoffen op het juiste adres. Bij Claassen Stoffen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Claassen Stoffen is een grote Stoffenwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 6 42493354 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.claassenstoffen.nl/.

  1. Mierlo
  2. Claassen Stoffen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Claassen Stoffen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Claassen Stoffen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Mierlo