Search
Close this search box.

Bisschop tapijten & gordijnen

Bisschop tapijten & gordijnen is een Tapijtwinkel gelegen aan Oude Rijksweg 157 in Staphorst.

Meer informatie over Bisschop tapijten & gordijnen in Staphorst

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Bisschop tapijten & gordijnen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Tapijtwinkel in de buurt van Staphorst? Dan ben je bij Bisschop tapijten & gordijnen op het juiste adres. Bij Bisschop tapijten & gordijnen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Bisschop tapijten & gordijnen is een grote Tapijtwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 522 461 852 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.bisschoptapijt.nl/.

  1. Staphorst
  2. Bisschop tapijten & gordijnen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Bisschop tapijten & gordijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bisschop tapijten & gordijnen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Staphorst