Search
Close this search box.

Binnenspecialist De Maat Houten

Binnenspecialist De Maat Houten is een Interieurinrichter gelegen aan De Maat 1 in Houten.

Meer informatie over Binnenspecialist De Maat Houten in Houten

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Binnenspecialist De Maat Houten staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Interieurinrichter in de buurt van Houten? Dan ben je bij Binnenspecialist De Maat Houten op het juiste adres. Bij Binnenspecialist De Maat Houten kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Binnenspecialist De Maat Houten is een grote Interieurinrichter met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 30 637 5351 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.binnenspecialist.nl/de-maat-houten.

  1. Houten
  2. Binnenspecialist De Maat Houten

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Binnenspecialist De Maat Houten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Binnenspecialist De Maat Houten het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Houten