Zoek
Sluit dit zoekvak.

Binnenlandse zaken van Bakkum

Binnenlandse zaken van Bakkum is een Stofferingszaak gelegen aan Berenkoog 51L in Alkmaar.

Meer informatie over Binnenlandse zaken van Bakkum in Alkmaar

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Binnenlandse zaken van Bakkum staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Stofferingszaak in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij Binnenlandse zaken van Bakkum op het juiste adres. Bij Binnenlandse zaken van Bakkum kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Binnenlandse zaken van Bakkum is een grote Stofferingszaak met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 72 512 6871 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.binnenlandse-zaken.nl/.

  1. Alkmaar
  2. Binnenlandse zaken van Bakkum

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Binnenlandse zaken van Bakkum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Binnenlandse zaken van Bakkum het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Alkmaar