Search
Close this search box.

Bien Connue Mill

Bien Connue Mill is een Gordijnwinkel gelegen aan Hoogstraat 2 in Mill.

Meer informatie over Bien Connue Mill in Mill

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Bien Connue Mill staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Mill? Dan ben je bij Bien Connue Mill op het juiste adres. Bij Bien Connue Mill kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Bien Connue Mill is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 485 455 559 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.bienconnue.nl/.

  1. Mill
  2. Bien Connue Mill

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Bien Connue Mill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bien Connue Mill het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Mill