Zoek
Sluit dit zoekvak.

Berg & Berg Haarbosch Wonen

Berg & Berg Haarbosch Wonen is een Woonwinkel gelegen aan Noorderlaan 15 in Dongen.

Meer informatie over Berg & Berg Haarbosch Wonen in Dongen

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Berg & Berg Haarbosch Wonen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Woonwinkel in de buurt van Dongen? Dan ben je bij Berg & Berg Haarbosch Wonen op het juiste adres. Bij Berg & Berg Haarbosch Wonen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Berg & Berg Haarbosch Wonen is een grote Woonwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 162 322 515 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.haarbosch.com/.

  1. Dongen
  2. Berg & Berg Haarbosch Wonen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Berg & Berg Haarbosch Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berg & Berg Haarbosch Wonen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Dongen