Search
Close this search box.

123 Concept Stores BV

123 Concept Stores BV is een Groothandel in stoffen gelegen aan Blokmakerstraat 2 in Assen.

Meer informatie over 123 Concept Stores BV in Assen

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij 123 Concept Stores BV staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Groothandel in stoffen in de buurt van Assen? Dan ben je bij 123 Concept Stores BV op het juiste adres. Bij 123 Concept Stores BV kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. 123 Concept Stores BV is een grote Groothandel in stoffen met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 85 060 2220 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://www.convair.nl/.

  1. Assen
  2. 123 Concept Stores BV

Routebeschrijving

Hoe kom je bij 123 Concept Stores BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 123 Concept Stores BV het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Assen