Search
Close this search box.

De Gordijnschuur

De Gordijnschuur is een Gordijnwinkel gelegen aan Sisalstraat 81-7 in Genemuiden.

Meer informatie over De Gordijnschuur in Genemuiden

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij De Gordijnschuur staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Genemuiden? Dan ben je bij De Gordijnschuur op het juiste adres. Bij De Gordijnschuur kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. De Gordijnschuur is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 38 385 5171 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://www.gordijnschuur.nl/.

  1. Genemuiden
  2. De Gordijnschuur

Routebeschrijving

Hoe kom je bij De Gordijnschuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Gordijnschuur het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Genemuiden