Search
Close this search box.

Top 10 tijdschakelaars - tijdschakelaars vergelijking van 2024

Laatst bijgewerkt:

Ben je op zoek naar de perfecte tijdschakelaar die aan al je behoeften voldoet? Dan hoef je niet verder te zoeken! Onze onderzoekers hebben de top 10 tijdschakelaars zorgvuldig geselecteerd, waarbij kwaliteit, functionaliteit en waarde centraal staan. Of je nu op zoek bent naar eenvoud of geavanceerde functies, er zit zeker een product tussen dat aan jouw wensen voldoet. Neem dus de tijd om de 10 beste tijdschakelaars te bekijken en vind degene die perfect bij jou past. Laat je verrassen en maak een weloverwogen keuze voor de ideale toevoeging aan jouw leven!

We hebben een tijdschakelaar vergelijking gedaan om te onderzoeken welke 10 tijdschakelaars als best getest uit onze tijdschakelaars test komen. Op woonartikelengetest.nl kun jij alles over deze 10 beste tijdschakelaars ontdekken en we hopen dat wij jou zo helpen met het vinden van de best geteste tijdschakelaar voor jezelf. 

 1. slaapkamer
 2. tijdschakelaar
Inhoudsopgave

Onze 3 best geteste tijdschakelaars van 2024

Op basis van onze testcriteria kun jij op deze pagina onze top 3 tijdschakelaars bekijken. Volgens ons zijn dit de 3 beste tijdschakelaars van 2024.

1

PuroTech Slimme Stekker Tijdschakelaar Energiemeter Smart Plug Geschikt Voor Alexa Google Home

Met de PuroTech slimme stekkers hoef je nooit meer in het donker thuis te komen. Met de handige timerfunctie kun je instellen dat je lampen automatisch aangaan wanneer het begint te schemeren. Zo lijkt het net alsof er altijd iemand thuis is, zelfs als je er niet bent. De slimme stekkers zijn ook ideaal voor het besparen van energie. Dankzij de energiemeter functie kun je precies zien hoeveel stroom je verbruikt en kun je gemakkelijk onnodig energieverbruik verminderen. De PuroTech slimme stekkers zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. Met de Smart Life app kun je al je slimme apparaten eenvoudig bedienen vanaf je smartphone. En met de compatibiliteit met Google Home en Amazon Alexa kun je zelfs je lampen bedienen met je stem. Kortom, de PuroTech slimme stekkers zijn de perfecte toevoeging aan jouw slimme woning en maken het leven een stuk gemakkelijker en energiezuiniger.

2

Ledvion Slimme Stekker, Smart Plug, Energieverbruiksmeter, Smart WiFi Stekker, Tijdschakelaar, App

De Ledvion Slimme Stekker is niet alleen een handige tijdschakelaar, maar ook een energieverbruiksmeter die je inzicht geeft in het energieverbruik van je aangesloten apparaten. Zo kun je bewuster omgaan met je energieverbruik en geld besparen op je energierekening. Daarnaast is deze smart plug ook compatibel met spraakbesturingssystemen zoals Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor je jouw apparaten moeiteloos kunt bedienen met je stem. Met de mogelijkheid om meerdere slimme stekkers te koppelen en te groeperen, kun je verschillende apparaten in je huis met slechts één tik bedienen. De Ledvion Slimme Stekker is compact van formaat en past gemakkelijk in elk stopcontact, zonder andere stopcontacten te blokkeren. Of je nu thuis bent of onderweg, met deze smart plug heb je altijd de controle over je elektrische apparaten. Upgrade je huis naar een slimme woning met de Ledvion Slimme Stekker en geniet van het gemak en comfort dat het met zich meebrengt.

3

Q-Link Tijdschakelaar Vierkant Analoog Dagprogramma Tijdschakelklok met Kinderbeveiliging Energiebesparing

De Q-Link Tijdschakelklok is niet alleen handig, maar ook veilig in gebruik. Met de ingebouwde kinderbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken dat nieuwsgierige handjes aan de knoppen zullen zitten. De vierkante vorm van deze tijdschakelklok zorgt ervoor dat hij gemakkelijk te plaatsen is in elk stopcontact, zonder extra ruimte in beslag te nemen. Bovendien draagt het gebruik van een tijdschakelklok bij aan energiebesparing en vermindering van je energiekosten op de lange termijn. Of je nu op vakantie bent en een bewoonde indruk wilt achterlaten, of gewoon je dagelijkse routine wilt vereenvoudigen, de Q-Link Tijdschakelklok is een betrouwbare en praktische oplossing. Met zijn eenvoudige bediening en duidelijke display is het instellen van de gewenste schakeltijden een fluitje van een cent. Kortom, met de Q-Link Tijdschakelaar Vierkant Analoog Dagprogramma Tijdschakelklok met Kinderbeveiliging Energiebesparing heb je de perfecte controle over je elektrische apparaten en bespaar je tegelijkertijd energie en kosten.

Nummers 4 t/ 10 van onze top 10 beste tijdschakelaars

Twijfel ja na het lezen van onze top 3 beste tijdschakelaars nog over een goede tijdschakelaar voor jezelf? Geen probleem, we hebben namelijk nog 7 tijdschakelaars vergeleken om de top 10 compleet te maken. Misschien zit jouw best geteste tijdschakelaar tussen onze nummers 4 t/m 10. Ontdek ze snel.

Andere reviews:

4

SEC24 TMR101V2 2x Tijdschakelaar Mechanisch voor Binnen gebruik -3680W Energie besparing Geschikt voor

De SEC24 TMR101V2 2x Tijdschakelaar Mechanisch is een handige en energiebesparende oplossing voor binnengebruik. Met een vermogen van 3680W kan deze tijdschakelaar worden ingesteld om elektrische apparaten automatisch in en uit te schakelen op specifieke tijdstippen. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor een vermindering van het energieverbruik. De tijdschakelaar is speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt en is niet geschikt voor gebruik in België vanwege de verschillen in stopcontacten. In Nederland hebben stopcontacten randaarde, terwijl in België penaarde wordt gebruikt. Met de SEC24 TMR101V2 2x Tijdschakelaar Mechanisch kunt u dus niet alleen energie besparen, maar ook genieten van het gemak van geautomatiseerde elektrische apparaten in huis.

5

Membeli Tijdschakelaar voor Binnen Schakelklok Stopcontact Digitaal LCD Display Tijdschakelklok Type F

De Membeli tijdschakelaar heeft een digitaal LCD-display waarmee je gemakkelijk de instellingen kunt controleren en aanpassen. De tijdschakelklok is van het type F en kan gebruikt worden voor stopcontacten binnenshuis. Met zijn compacte formaat past hij in elke ruimte en is hij ideaal voor het automatiseren van verlichting, ventilatoren, aquariums en nog veel meer. Daarnaast heeft deze tijdschakelaar een handmatige schakelfunctie waarmee je de stroomtoevoer direct kunt aanpassen zonder de programmering te verstoren. Zo kun je altijd snel inspelen op veranderingen in je dagelijkse routine. De Membeli tijdschakelaar is energiezuinig en zorgt ervoor dat je nooit meer onnodig stroom verbruikt. Kortom, met deze tijdschakelaar heb je de controle over je elektrische apparaten en bespaar je tegelijkertijd energie en kosten.

6

Brennenstuhl MMZ 20, timer-stopcontact, mechanisch stopcontact, dag-timer, met verhoogde aanraakbeveiliging

Dit handige timer-stopcontact van Brennenstuhl, de MMZ 20, is een must-have voor elk huishouden. Met zijn mechanische ontwerp en dag-timer functie kun je tot wel 96 verschillende in- en uitschakeltijden per dag instellen. Of het nu gaat om het automatisch inschakelen van verlichting, het op tijd uitschakelen van apparaten of het regelen van de verwarming, dit stopcontact maakt het allemaal mogelijk. Daarnaast is de Brennenstuhl MMZ 20 voorzien van verhoogde aanraakbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes. Met zijn compacte formaat en eenvoudige bediening is dit stopcontact niet alleen praktisch, maar ook veilig in gebruik. Kortom, de Brennenstuhl MMZ 20 is de ideale oplossing voor het automatiseren van je huishoudelijke apparaten en het verhogen van het gemak in huis.

7

Smartify Slimme Stekker Smart Plug

De Smartify Slimme Stekker Smart Plug is niet alleen handig, maar ook energiebesparend. Met de bijbehorende app kun je eenvoudig al je apparaten in huis bedienen, zodat je nooit meer onnodig energie verspilt. Daarnaast is de slimme stekker ook nog eens veilig in gebruik, dankzij de ingebouwde beveiliging tegen overbelasting en kortsluiting. Zo kun je met een gerust hart je elektronica op afstand bedienen. Of je nu onderweg bent of gewoon op de bank zit, met de Smartify Slimme Stekker Smart Plug heb je altijd controle over je elektronica. Bovendien zorgt de slimme stekker ervoor dat je huis er bewoond uitziet, zelfs als je niet thuis bent. Met de handige timerfunctie kun je bijvoorbeeld lampen automatisch aan en uit laten gaan. Kortom, de Smartify Slimme Stekker Smart Plug is een slimme en handige toevoeging aan elk huishouden. Maak het leven een stukje makkelijker en ontdek de voordelen vandaag nog!

8

Brennenstuhl tijdschakelklok MZ 44, mechanisch stopcontactkleur:Single 1 Stuk

Met de Brennenstuhl tijdschakelklok MZ 44 kun je gemakkelijk je elektrische apparaten automatisch aan- en uitschakelen op specifieke tijdstippen. Zo hoef je nooit meer te denken aan het aan- of uitzetten van bijvoorbeeld je verlichting of tuinsproeiers. De tijdschakelklok heeft een handige draaiknop waarmee je eenvoudig het gewenste tijdschema kunt instellen. Daarnaast is de schakelaar voorzien van een kindveilige stopcontactklep, zodat je kleine kinderen veilig in de buurt kunnen spelen. Met zijn compacte formaat en strakke design past deze tijdschakelklok perfect in elk interieur of exterieur. De Brennenstuhl tijdschakelklok MZ 44 is een betrouwbare en energiebesparende oplossing voor het automatiseren van je elektrische apparaten. Bespaar tijd en energie met deze handige en praktische schakelaar!

9

Smartify Slimme Stekker Smart Plug

De Smartify Slimme Stekker Smart Plug is de perfecte oplossing om uw huis slimmer te maken. Met deze handige stekker kunt u al uw apparaten eenvoudig bedienen via uw smartphone of stemassistent. Of u nu de verlichting wilt aanpassen, de koffiemachine wilt inschakelen of de ventilator wilt regelen, met de Smartify Slimme Stekker Smart Plug kunt u alles op afstand regelen. Daarnaast kunt u met de bijbehorende app timers instellen, zodat uw apparaten automatisch aan- en uitgeschakeld worden op door u ingestelde tijden. Zo bespaart u energie en geld, terwijl u geniet van het gemak van een slim huis. De Smartify Slimme Stekker Smart Plug is gemakkelijk te installeren en compatibel met alle gangbare apparaten. Maak uw leven eenvoudiger en efficiënter met de Smartify Slimme Stekker Smart Plug.

10

Slimme stekker Smart Plug voor Google Home en Alexa Slimme stekkers

De slimme stekker Smart Plug is compatibel met Google Home en Alexa, waardoor je jouw slimme huiservaring naar een hoger niveau kunt tillen. Met deze handige gadget kun je al je apparaten op afstand bedienen, of het nu gaat om je koffiezetapparaat, luchtreiniger of televisie. Het enige wat je hoeft te doen is de smart stekker in het stopcontact te steken, je apparaat erop aan te sluiten en verbinding te maken met de app op je smartphone. Zo heb je altijd de controle over je huishoudelijke apparaten, waar je ook bent. Daarnaast kun je met de Smart Plug energie besparen door apparaten uit te schakelen wanneer je ze niet gebruikt. Stel eenvoudig timers in om te voorkomen dat je apparaten onnodig aan blijven staan. Bovendien kun je de Smart Plug koppelen met andere slimme producten, waardoor je een geïntegreerd smart home systeem kunt creëren. Met de Smart Plug hoef je nooit meer te twijfelen of je het koffiezetapparaat wel hebt uitgeschakeld of de lampen hebt gedoofd wanneer je van huis gaat. Met deze slimme stekker heb je alles onder controle.

Slotwoord over de beste tijdschakelaar vergelijking

Na het doornemen van onze top 10 van de beste tijdschakelaars adviseren we je altijd om zelf de vele diverse tijdschakelaars alsnog te vergelijken met elkaar. Onze top 10 geeft een goede weergave van de beste tijdschakelaars die op de markt verkrijgbaar zijn maar wij kunnen andere eigenschappen belangrijker vinden dan die jij zoekt in een nieuwe tijdschakelaar. 

Na het bekijken van de top 10 aanbevolen producten, is het duidelijk dat er voor iedereen wel iets tussen zit dat perfect past bij hun wensen. Het is belangrijk dat je de tijd neemt om de producten te vergelijken en een weloverwogen keuze te maken op basis van wat jij nodig hebt en wat jouw voorkeuren zijn. Of het nu gaat om functionaliteit, kwaliteit, prijs of andere criteria, er is genoeg diversiteit om aan ieders behoeften te voldoen. Door de 10 beste producten te vergelijken, kun je een goede beslissing nemen en investeren in een product dat je leven op een waardevolle manier zal verbeteren. Veel succes met het vinden van het perfecte product voor jouw behoeften!

Onze tijdschakelaars reviews zijn betrouwbaar

Het team van Woonartikelengetest.nl test tijdschakelaars en vergelijkt de reviews van andere consumenten en doet uitgebreid onderzoek naar de beste tijdschakelaars op de markt. Hierbij houden zij rekening met verschillende budgetklassen.

Om een zo goed mogelijke top 10 op te stellen moeten de tijdschakelaars uiteraard objectief getest worden en met elkaar worden vergeleken.

Om een goede beoordeling te maken letten we onder meer op de volgende aspecten:

 • Effectiviteit
 • Levensduur
 • Merk
 • Prijs
 • Gebruiksgemak
 • Design
 • Ervaringen van gebruikers


Door deze aspecten te bekijken en onderling tegen elkaar af te wegen kunnen we de geteste tijdschakelaars goed met elkaar vergelijken. We hebben vele diverse tijdschakelaars getest. De top 3 beste tijdschakelaars scoren voor ons het hoogste op genoemde aspecten en hebben hebben ook de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Veelgestelde vragen over de tijdschakelaars

We hebben onafhankelijke experts die op basis van objectieve onderzoek en testen de reviews samenstellen. Hierbij worden ze niet beïnvloedt of vergoedt door fabrikanten of merken.

Bij woonartikelengetest.nl verkopen wij zelf geen tijdschakelaars. We hebben echter wel de beste webwinkels uitgekozen waar jij de door jou gekozen tijdschakelaar kunt kopen. Als je op de “Beste deal” button klikt onderaan de productomschrijving word je automatisch doorgestuurd naar de beste tijdschakelaar aanbieding. Hier kun je vervolgens de tijdschakelaar kopen.

Op basis van onze testcriteria, is ons testpanel tot de volgende top 3 tijdschakelaar gekomen:

 1. PuroTech Slimme Stekker Tijdschakelaar Energiemeter Smart Plug Geschikt Voor Alexa Google Home
 2. Ledvion Slimme Stekker, Smart Plug, Energieverbruiksmeter, Smart WiFi Stekker, Tijdschakelaar, App
 3. Q-Link Tijdschakelaar Vierkant Analoog Dagprogramma Tijdschakelklok met Kinderbeveiliging Energiebesparing


Volgens ons scoorden deze drie tijdschakelaars het hoogst qua prijs-/kwaliteitverhouding, Wil je ook graag de rest van de tijdschakelaars vergelijkingen lezen? Kijk dan hier.

Na het doen van onze tijdschakelaar test is PuroTech Slimme Stekker Tijdschakelaar Energiemeter Smart Plug Geschikt Voor Alexa Google Home de best geteste tijdschakelaar. De nummer 2 en 3 zijn als volgt: 2: Ledvion Slimme Stekker, Smart Plug, Energieverbruiksmeter, Smart WiFi Stekker, Tijdschakelaar, App 3: Q-Link Tijdschakelaar Vierkant Analoog Dagprogramma Tijdschakelklok met Kinderbeveiliging Energiebesparing
Picture of Amber
Amber

Hallo allemaal, ik ben Amber en ik ben 40 jaar. Ik ben een interieurontwerpster die recensies schrijft voor woonproducten. Ik heb altijd een passie gehad voor design en werk al meer dan 20 jaar in de branche. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Ik ben een toegewijde moeder en echtgenote en ik hou van reizen. Ik ben ook een dierenvriend en heb twee katten genaamd Smokey en Bandit.

Gepubliceerd op:

Disclaimer: We doen onze uiterste best om een goede top 10 tijdschakelaars voor je samen te stellen. Er kunnen echter wel nog foutjes op de pagina staan. We zijn niet verantwoordelijk voor de geteste producten en krijgen ook niet betaald van de fabrikanten om bepaalde producten juist wél of juist niet in de lijst te zetten. Op deze pagina linken wij naar Bol.com, hier ontvangen wij een kleine commissie indien het product aangekocht wordt.

Unknown