Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 cv ketels - cv ketels vergelijking van 2024

Laatst bijgewerkt:

Ben je op zoek naar de beste cv ketel die aan al je wensen voldoet? Dan ben je op de juiste plek! Onze onderzoekers hebben zorgvuldig de top 10 cv ketels geselecteerd die uitblinken in kwaliteit, functionaliteit en waarde. Tussen deze 10 beste cv ketels bevindt zich zeker een product dat perfect aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen. Neem dus zeker de tijd om de 10 beste cv ketels te bekijken en ontdek welke jouw favoriet is. Laat je verrassen en maak een weloverwogen keuze voor de perfecte aanvulling op jouw leven!

We hebben een cv ketel vergelijking gedaan om te onderzoeken welke 10 cv ketels als best getest uit onze cv ketels test komen. Op woonartikelengetest.nl kun jij alles over deze 10 beste cv ketels ontdekken en we hopen dat wij jou zo helpen met het vinden van de best geteste cv ketel voor jezelf. 

 1. woonkamer
 2. cv ketel
Inhoudsopgave

Onze 3 best geteste cv ketels van 2024

Op basis van onze testcriteria kun jij op deze pagina onze top 3 cv ketels bekijken. Volgens ons zijn dit de 3 beste cv ketels van 2024.

1

Netatmo Slimme Thermostaat Control je CV-ketel Werkt met de Netatmo Slimme Radiatorknoppen

Met de Netatmo Slimme Thermostaat kunt u niet alleen uw CV-ketel bedienen, maar ook de temperatuur regelen in elke kamer van uw huis met de Netatmo Slimme Radiatorknoppen. Door de thermostaat te koppelen aan de radiatorknoppen kunt u de warmte per kamer instellen en zo energie besparen door alleen te verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Daarnaast kunt u met de handige app op afstand de temperatuur aanpassen, zodat u altijd in een warm en comfortabel huis thuiskomt. De Netatmo Slimme Thermostaat is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en biedt u de mogelijkheid om uw verwarmingsschema aan te passen aan uw levensstijl. Met de handige functies zoals Geofencing en Open Raam Detectie bent u altijd verzekerd van een efficiënte en comfortabele verwarming. Bovendien kunt u met de thermostaat inzicht krijgen in uw energieverbruik en tips ontvangen om nog meer te besparen. Kortom, met de Netatmo Slimme Thermostaat haalt u niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid in huis.

2

Intergas Kombi Kompakt HR gaswandketel met warmwatervoorziening HRE 36/30 CW5 terugslagklep/rookgaskanaal/A label pomp

Deze gaswandketel van Intergas is een betrouwbare keuze voor het verwarmen van jouw huis en het leveren van warm water. Met een vermogen van 36 kW en een energiezuinige A-label pomp, zorgt deze ketel voor een efficiënte verwarming en besparing op energiekosten. Daarnaast is de ketel voorzien van een terugslagklep en rookgaskanaal voor optimale veiligheid en een probleemloze werking. Met de Intergas Kombi Kompakt HR gaswandketel ben je verzekerd van comfort en betrouwbaarheid in huis. De CW5 classificatie geeft aan dat deze ketel geschikt is voor het leveren van voldoende warm water voor een gemiddeld huishouden. Dankzij de compacte vormgeving en hoogwaardige materialen is deze ketel eenvoudig te installeren en gaat hij lang mee. Investeer in kwaliteit en kies voor de Intergas Kombi Kompakt HR gaswandketel voor een warm en comfortabel thuis.

3

Bosch elektrische cv ketel 4 kW

Deze cv-ketel is ideaal voor huizen van gemiddelde grootte en zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige verwarming in alle kamers. Met een vermogen van 4 kW is deze ketel krachtig genoeg om zelfs de koudste winterdagen aan te kunnen. Daarnaast is de Bosch elektrische cv-ketel zeer energiezuinig, wat resulteert in lagere energierekeningen en een milieuvriendelijkere optie voor verwarming. Met zijn strakke en moderne design past deze cv-ketel perfect in elke woning en is hij eenvoudig te installeren en te onderhouden. De Bosch elektrische cv-ketel is uitgerust met geavanceerde technologieën om een optimale warmteverdeling te garanderen en biedt een betrouwbare en duurzame oplossing voor verwarming. Investeer in comfort en kwaliteit met deze hoogwaardige cv-ketel van Bosch.

Nummers 4 t/ 10 van onze top 10 beste cv ketels

Twijfel ja na het lezen van onze top 3 beste cv ketels nog over een goede cv ketel voor jezelf? Geen probleem, we hebben namelijk nog 7 cv ketels vergeleken om de top 10 compleet te maken. Misschien zit jouw best geteste cv ketel tussen onze nummers 4 t/m 10. Ontdek ze snel.

Andere reviews:

4

CV Combiketel 27 kW 2 in 1 warm water CV combiketel verwarming CV combiketel CV ketel 12- 15- 18- 24- 27 kW

Met een vermogen van 27 kW biedt deze CV combiketel niet alleen efficiënte verwarming voor uw huis, maar ook direct warm water. Dankzij de compacte en stijlvolle vormgeving past dit apparaat perfect in elke moderne woning. De CV combiketel is verkrijgbaar in verschillende vermogens, variërend van 12 tot 27 kW, waardoor u de perfecte keuze kunt maken op basis van uw behoeften en de grootte van uw huis. Deze combiketel van ECA is voorzien van geavanceerde technologieën die zorgen voor een betrouwbare en duurzame werking. Met een hoog rendement en een laag energieverbruik draagt deze CV ketel bij aan lagere energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot. Bovendien is de ketel eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van een warm en comfortabel thuis. Kies voor kwaliteit en innovatie met de CV Combiketel 27 kW van ECA.

5

Bosch elektrische cv ketel 6 kW

Met zijn krachtige vermogen van 6 kW zorgt deze cv-ketel voor een snelle en efficiënte verwarming van elke ruimte in huis. De Bosch elektrische cv-ketel is niet alleen energiezuinig, maar ook zeer betrouwbaar en duurzaam. Dankzij de geavanceerde technologieën van Bosch ben je verzekerd van een comfortabele en constante temperatuur in huis, ongeacht het weer buiten. Daarnaast is deze cv-ketel ook nog eens zeer compact en eenvoudig te installeren, waardoor het een ideale keuze is voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met zijn moderne en strakke design past de Bosch elektrische cv-ketel perfect in elke woning en zorgt het voor een stijlvolle uitstraling. Kies voor kwaliteit en comfort met de Bosch elektrische cv-ketel 6 kW en geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur in huis.

6

CV Combiketel 18 kW 2 in 1 warm water CV combiketel verwarming CV combiketel CV ketel 12- 15- 18- 24- 27 kW

De CV Combiketel 18 kW van ECA is een veelzijdige en krachtige verwarmingsoplossing die zowel warm water als CV-verwarming biedt. Met een vermogen van 18 kW is deze combiketel ideaal voor woningen van verschillende groottes en levert het een constante en efficiënte warmtebron. Dankzij de compacte en moderne vormgeving past deze combiketel perfect in elke ruimte en zorgt het voor een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. De CV Combiketel 18 kW van ECA is niet alleen energiezuinig en milieuvriendelijk, maar ook zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Met verschillende vermogensopties van 12 tot 27 kW, kunt u de ideale verwarmingsoplossing kiezen die past bij uw behoeften. Daarnaast is deze combiketel uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een optimaal comfort en een lange levensduur. Kies voor de CV Combiketel 18 kW van ECA en geniet van een warme en comfortabele leefomgeving, zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit.

7

Bosch elektrische cv ketel 9 kW

Deze compacte en efficiënte cv-ketel is perfect voor huishoudens die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en energiezuinige verwarmingsoplossing. Met een vermogen van 9 kW kan deze ketel moeiteloos een comfortabele temperatuur handhaven in elke kamer van je huis, zelfs op de koudste winterdagen. De Bosch elektrische cv-ketel is niet alleen betrouwbaar en duurzaam, maar ook eenvoudig te installeren en te onderhouden. Dankzij de geavanceerde technologieën van Bosch kun je genieten van een consistente warmteafgifte en een lagere energierekening. Bovendien is deze cv-ketel voorzien van diverse beveiligingsfuncties, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van een comfortabel en warm huis. Kies voor de Bosch elektrische cv-ketel 9 kW en ervaar het gemak en de kwaliteit van een van de meest betrouwbare merken op het gebied van verwarmingstechnologie.

8

CV Combiketel 24 kW 2 in 1 warm water CV combiketel verwarming CV combiketel CV ketel 12- 15- 18- 24- 27 kW

Met een vermogen van 24 kW biedt onze CV combiketel niet alleen voldoende warmte voor je hele huis, maar levert ook direct warm water voor je badkamer en keuken. Dankzij het compacte ontwerp neemt de ketel weinig ruimte in beslag en past gemakkelijk in elke ruimte. Daarnaast is de CV combiketel voorzien van een slimme thermostaat waarmee je eenvoudig de temperatuur kunt regelen en energie kunt besparen. Deze CV combiketel is beschikbaar in verschillende vermogens (12-15-18-24-27 kW) waardoor er altijd een geschikte optie is voor jouw specifieke behoeften. Met een betrouwbaar en efficiënt verwarmingssysteem zoals deze, ben je verzekerd van een comfortabel en duurzaam thuis. Kies voor de ECA CV combiketel en geniet van de perfecte combinatie van warmte, comfort en energie-efficiëntie.

9

Bosch elektrische cv ketel 18 kW

Deze krachtige cv-ketel van Bosch zorgt voor een efficiënte en betrouwbare verwarming van je huis, zelfs op de koudste winterdagen. Met een vermogen van 18 kW is deze elektrische ketel geschikt voor zowel kleine als grote woningen, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in huis. Dankzij de geavanceerde technologie van Bosch is deze cv-ketel niet alleen energiezuinig, maar ook milieuvriendelijk. De ketel is eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor je snel kunt genieten van een comfortabele en warme leefomgeving. Met de Bosch elektrische cv-ketel 18 kW ben je verzekerd van een duurzame en betrouwbare oplossing voor jouw verwarmingsbehoeften.

10

Intergas Xtreme 24 combi cv ketel met warmwatervoorziening en energielabel A 14 kW vermogen

de dubbele aluminium warmtewisselaar, waardoor een optimale warmteoverdracht wordt gegarandeerd. Dit zorgt niet alleen voor een hoog rendement, maar ook voor een langere levensduur van de ketel. Daarnaast is de Xtreme 24 voorzien van een geïntegreerde warmwatervoorziening, waardoor u altijd kunt genieten van een comfortabele warmwatervoorziening in huis. Met een vermogen van 14 kW is de Intergas Xtreme 24 krachtig genoeg om een gemiddelde woning te voorzien van voldoende warmte en warm water. Dankzij het energielabel A kunt u ook nog eens besparen op uw energierekening, terwijl u geniet van een optimaal comfort in huis. Kies voor de Intergas Xtreme 24 en maak een duurzame keuze voor de toekomst van uw verwarmingssysteem. Met de mogelijkheid om uit te breiden naar een hybride warmtepomp, bent u helemaal klaar voor de energietransitie naar een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor uw verwarmingssysteem.

Slotwoord over de beste cv ketel vergelijking

Na het doornemen van onze top 10 van de beste cv ketels adviseren we je altijd om zelf de vele diverse cv ketels alsnog te vergelijken met elkaar. Onze top 10 geeft een goede weergave van de beste cv ketels die op de markt verkrijgbaar zijn maar wij kunnen andere eigenschappen belangrijker vinden dan die jij zoekt in een nieuwe cv ketel. 

Na het lezen van de top 10 cv ketels, kan ik je verzekeren dat er zeker een model is dat perfect past bij wat je zoekt. Neem daarom de tijd om de verschillende opties te vergelijken en een weloverwogen beslissing te maken op basis van jouw behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om functionaliteit, kwaliteit, prijs of andere criteria, er is voor ieder wat wils tussen deze 10 aanbevolen producten. Door de top 10 cv ketels te vergelijken, zul je uiteindelijk investeren in een product dat je leven op de meest waardevolle manier zal verbeteren. Veel succes met het vinden van de perfecte cv ketel voor jouw huis! Hopelijk zal dit artikel je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen en te genieten van de voordelen van een hoogwaardig product.

Onze cv ketels reviews zijn betrouwbaar

Het team van Woonartikelengetest.nl test cv ketels en vergelijkt de reviews van andere consumenten en doet uitgebreid onderzoek naar de beste cv ketels op de markt. Hierbij houden zij rekening met verschillende budgetklassen.

Om een zo goed mogelijke top 10 op te stellen moeten de cv ketels uiteraard objectief getest worden en met elkaar worden vergeleken.

Om een goede beoordeling te maken letten we onder meer op de volgende aspecten:

 • Effectiviteit
 • Levensduur
 • Merk
 • Prijs
 • Gebruiksgemak
 • Design
 • Ervaringen van gebruikers


Door deze aspecten te bekijken en onderling tegen elkaar af te wegen kunnen we de geteste cv ketels goed met elkaar vergelijken. We hebben vele diverse cv ketels getest. De top 3 beste cv ketels scoren voor ons het hoogste op genoemde aspecten en hebben hebben ook de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Veelgestelde vragen over de cv ketels

We hebben onafhankelijke experts die op basis van objectieve onderzoek en testen de reviews samenstellen. Hierbij worden ze niet beïnvloedt of vergoedt door fabrikanten of merken.

Bij woonartikelengetest.nl verkopen wij zelf geen cv ketels. We hebben echter wel de beste webwinkels uitgekozen waar jij de door jou gekozen cv ketel kunt kopen. Als je op de “Beste deal” button klikt onderaan de productomschrijving word je automatisch doorgestuurd naar de beste cv ketel aanbieding. Hier kun je vervolgens de cv ketel kopen.

Op basis van onze testcriteria, is ons testpanel tot de volgende top 3 cv ketel gekomen:

 1. Netatmo Slimme Thermostaat Control je CV-ketel Werkt met de Netatmo Slimme Radiatorknoppen
 2. Intergas Kombi Kompakt HR gaswandketel met warmwatervoorziening HRE 36/30 CW5 terugslagklep/rookgaskanaal/A label pomp
 3. Bosch elektrische cv ketel 4 kW


Volgens ons scoorden deze drie cv ketels het hoogst qua prijs-/kwaliteitverhouding, Wil je ook graag de rest van de cv ketels vergelijkingen lezen? Kijk dan hier.

Na het doen van onze cv ketel test is Netatmo Slimme Thermostaat Control je CV-ketel Werkt met de Netatmo Slimme Radiatorknoppen de best geteste cv ketel. De nummer 2 en 3 zijn als volgt: 2: Intergas Kombi Kompakt HR gaswandketel met warmwatervoorziening HRE 36/30 CW5 terugslagklep/rookgaskanaal/A label pomp 3: Bosch elektrische cv ketel 4 kW
Picture of Amber
Amber

Hallo allemaal, ik ben Amber en ik ben 40 jaar. Ik ben een interieurontwerpster die recensies schrijft voor woonproducten. Ik heb altijd een passie gehad voor design en werk al meer dan 20 jaar in de branche. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Ik ben een toegewijde moeder en echtgenote en ik hou van reizen. Ik ben ook een dierenvriend en heb twee katten genaamd Smokey en Bandit.

Gepubliceerd op:

Disclaimer: We doen onze uiterste best om een goede top 10 cv ketels voor je samen te stellen. Er kunnen echter wel nog foutjes op de pagina staan. We zijn niet verantwoordelijk voor de geteste producten en krijgen ook niet betaald van de fabrikanten om bepaalde producten juist wél of juist niet in de lijst te zetten. Op deze pagina linken wij naar Bol.com, hier ontvangen wij een kleine commissie indien het product aangekocht wordt.